Be the change
that you wish to see in the world

– Mahatma  Gandhi

Wakeful Heart tilbyder

 Mindfulness Baseret Stress Reduktion på Tværfagligt Smertecenter, Gentofte Hospital

Boundless Way Zen meditation hver tirsdag aften 19.30-20.30 på Frederikberg

www.copenhagenzen.com

Desuden undervisning og workshops bl.a. i samarbejde med Folkeuniversitetet

Program Forår 2022

Mind Body holdtræning Efterår 2022

Wakeful Heart Yoga i Charlottenlund

Små eksklusive hold med individuel opmærksomhed.

Der er pt. ikke yoga i Cure Lab pga. opstart i fast stilling på

Tværfagligt Smertecenter ved Gentofte Hospital

 

 

Mind-body Terapi 1:1

Mind-body terapi har jeg valgt at kalde de individuelle forløb, som jeg tilbyder.

Rammen er alt det, jeg igennem årene har fordybet mig i, og vi inddrager det i forløbet efter behov: Mindfulness baseret behandling, dialektisk adfærdsterapi, interpersonlig mindfulness, stresscoaching og skygge arbejde.

Jeg ser individuelt terapeutisk arbejde som en kreativ process, en form for jazz, hvor vi gennem nærvær opdager, udfolder og sammen former en undersøgelse, som kan være frisættende, lykke- og balanceskabende for dig.

Lytten, stilhed og mærke, hvad der sker i kroppen er mindst lige så vigtige ingredienser i terapi som det at tale og formulere sig. Derfor veksler vi ofte i en samtale mellem at være i aktivitet og være i ro.

Yoga 1:1

Nogle gange kan vi have brug for 1:1 yoga og en time tilrettelagt efter vores særlige behov.

Yoga er en skøn måde at arbejde med krop, sind og sjæl på. Vejen til mere balance i vores liv går ofte gennem kroppen og bevidst nærvær i bevægelse.

En regelmæssig yoga praksis er sundhedsopretholdende på alle planer af vores eksistens.

Yoga 1:1 kan bestå af en enkelt time med programlægning eller som et forløb bestående af 3, 5 eller flere gange.

Det kan være, at den ideelle yoga praksis for dig omfatter brug af forskelligt yoga grej. Dette kan jeg bestille hjem til dig med rabat.

Zen

Zen praksis handler om at det være menneske. Vi træner sindet, vores nærvær og evne til at være tilstede og møde livet, som det er. Den primære praksis er meditation, Zazen, som enten er siddende eller gående. Derudover studerer og chanter vi tekster som måder at samle og rette sindet på.

Mindfulness

Mindfulness er evnen til at være bevidst nærværende. Forskning i mindfulness viser gode effekter på krop, sind og liv. Det er en måde at være tilstede på, som kan mindske aktivering af stressrespons samt øge vores medfølelse, glæde og deltagelse.

 

Skyggearbejde

Skyggearbejde er et dybt, spændende, sjovt og overraskende arbejde med dig selv, der næsten 100% sikkert bringer dig et nyt og bedre og mere bevidstgjort sted hen. Der er en række områder indenfor hvilke, man kan arbejde med skygger. Du kan vælge enkelte sessioner eller et helt forløb.

  • Der er et menneske i dit liv, som du har brug for at sætte en grænse over for og sige fra over for (grænsesætning).
  • Der er et menneske i dit liv, som virkelig ”trykker på dine knapper”. En, som virkelig provokerer dig, som du har svært ved at holde ud eller acceptere (mørke skygger, projektion)
  • Der er et område i dit liv, som du gerne vil skabe en forandring.
  • Der er et område i dit liv, som du gerne vil ændre, men hvor du bliver ramt af selvsabotage og ikke rigtigt lykkes i, selvom du godt ved, hvad der ville være godt at gøre (underliggende commitments)
  • Du vil gerne bringe nye sider af dig selv i spil, styrke bestemte egenskaber, som du beundrer i andre mennesker, der inspirerer dig (lyse skygger)

Skyggearbejdet kan foregå ved personligt fremmøde, telefonisk eller via Zoom.

Wakeful Heart Yoga

Wakeful Heart Yoga er inspireret af Iyengar Yoga og indeholder også mindfulness og energiarbejde.

Iyengar Yoga er en form for Hatha Yoga, som inddrager props (bælter, bolsters, klodser og tæpper) for at understøtte kroppen og sindet mod mere balance.

Mindfulness er evnen til at være bevidst nærværende. Forskning i mindfulness viser gode effekter på krop, sind og liv, bl.a. mindsket aktivering af stressrespons og øget medfølelse og glæde.

Energiarbejdet er en integreret del af yoga og bevidst nærvær. Vi balancerer det maskuline og det feminine gennem yogastillingerne,  hvilket harmoniserer energetiske ubalancer i krop og sind.

Fokus i timen er på at møde kroppen og sindet, som det er. Vi træner at lytte og samtidigt udfordre os selv og øger derigennem sammenhængskraften mellem krop, sind og sjæl.

Gradvist får vi mere kontakt til kroppen og til os selv og kan herfra gå styrket og nærværende ud i resten af vores liv.

Timen begynder med krops- og åndedrætsopmærksomhed, efterfulgt af yogastillinger, og afsluttes med afspænding og/eller meditation. Alle er velkomne.

Online

Lydfiler og videoer 

Blog 

◊ Wakeful Heart inspiration

Instagram

Du er altid meget velkommen til at skrive til mig med forslag, ønsker og ideer.

Wakeful Heart er et initiativ til tilblivelse i fællesskab.

 

 Priser

Mind-body Terapi 60 minutter 1100 kr.

Mindfulness Baseret Supervision 1100 kr.

Afbudsregler vedr. alle individuelle forløb: senest kl. 7.00 på aftaledagen eller opkræves fuld betaling.

Du er velkommen til at kontakte mig på esorgenfrei@gmail.com priser på gruppesupervision, foredrag, undervisning, workshops og retræter.

 

 

Booking og Praktisk

Mind-body terapi 1:1 foregår enten på Frederiksberg eller i Charlottenlund.

Kontakt mig  på mobil 5388208 eller via mail.

Wakeful Heart Yoga foregår i CURE Lab, Lindegårdsvej 17,  2920 Charlottenlund.

Læs mere om Wakeful Heart Yoga inkl. booking info her